کابل کشی شبکه (خدمات پسیو و اکتیو شبکه)

اگر به کابل کشی شبکه (پسیو) احتیاج دارید، تا اینجا مسیر درستی را آمده اید

یک شبکه کامپیوتری از دو بخش پسیو و اکتیو تشکیل شده اند. به پیاده سازی و نصب تجهیزات شبکه شامل: ترانکینگ و آماده سازی مسیر کابل کشی، کابل کشی های شبکه، فیبرنوری، برق تلفن، نصب رکهای دیواری و ایستاده، اجرای کف و سقف کاذب اتاق سرور- Cubling Rock ، نصب usp، نصب تجهیزات رادیویی، نصب سانترال را خدمات پسیو شبکه میگویند. شرکت رهاورد با بیش از 10 سال سابقه و دارا بودن کادر با تجربه و متخصص در زمینه اجرای passive شبکه ها کامپیوتری و بی سیم  آماده  ارائه خدمات در این زمینه میباشد.

مراحل پسیو شبکه

1

بازدید از مکان

 ابتدا کارشناسان متخصص گروه رهاورد از محل اجرا پروژه بازدید کرده تا دید صحیح از تجهیزات مورد استفاده مسیرهای ترانکینگ و کابل کشی و متراژهای مورد نیاز برای ارائه پیش فاکتور را جمع آوری کنند.

2

طراحی نقشه زیرساخت

برای بهینه کردن زمان اجرا و همچنین موارد مصرفی پروژه لازم است که نقشه زیرساخت تهیه شود، این نقشه شامل  مسیرها،میزان متراژ، ترانکینگ و کابل ها و همچنین محل قرارپیری اتاق سروری و تمامی نودهای شبکه می باشد.

3

اجرای ترانکینگ و کابل کشی

پس از تایید....مرتبط با نیاز پروژه ( کابل شبکه، فیبر نوری،کابل تلفن،کابل برقو usp) آغاز میشود نصب تجیهزات و آرایش رک بعد از انجام ترانکینگ و کابل کشی می توان قدم بعدی را در مسیر راه اندازی شبکه برداشت. در این مرحله آرایش رک و نصب تجهیزات داخل رک شامل سویچ روتر سرور پچ پنل پچ کرود انجام میشود نهایتا تمام کیستون ها و پریزها نیز نصب می شود.

4

نصب تجهیزات و آرایش رک

 ابتدا کارشناسان متخصص گروه رهاورد از محل اجرا پروژه بازدید کرده تا دید صحیح از تجهیزات مورد استفاده مسیرهای ترانکینگ و کابل کشی و متراژهای مورد نیاز برای ارائه پیش فاکتور را جمع آوری کنند.

5

تعیین وقت انجام پروژه

شرکت رهاورد نیرو مهرگان با بکارگیری کادری مجرب از تکنسین های با تجربه در کمترین زمان ممکن پروژه های شما را انجام خواهد داد.

نظرات مشتریان

چرا انتخاب رهاورد نیرو؟

1

گارانتی محصول

ارائه گارانتی و پشتیبانی نامحدود
2

کیفیت و قیمت

تضمین بهترین کیفیت و قیمت بازار
3

استفاده از برترین کارشناسان

استفاده از برترین کارشناسان و تجهیزات روز
4

خرید مستقیم

خرید مستقیم و بدون واسطه از شرکت
5

کوتاهترین زمان

انجام پروژه در کمترین زمان

خدمات پسیو شبکه (غیرفعال) نیز شامل طراحی و نقشه برداری شبکه و به دنبال آن پیاده سازی نقشه با استفاده از ابزارها و تجهیزات پسیو می باشد. به عبارت ساده، کلیه فعالیت های کابل کشی و نصب سخت افزار که طبق برنامه از پیش آماده شده و ساخت زیرساخت شبکه انجام می شود در زمره خدمات پسیو شبکه قرار می گیرد.

پس از انجام فعالیت های کابل کشی و پسیو شبکه و ایجاد زیرساخت، نوبت به خدمات اکتیو (فعالسازی) می رسد. Active در لغت به معنی فعال و در شبکه به معنی فعال بودن جریان الکتریکی در اجزای مورد نیاز است. موضوعاتی مانند پروتکل‌های شبکه، نحوه ارتباط دستگاه‌های موجود در شبکه و نحوه پیکربندی آن‌ها، همگی در بخش اکتیو شبکه قرار می‌گیرند.

متخصص شبکه پسیو کسی است که می تواند زیرساخت شبکه ایجاد کند و تجهیزات لازم شبکه را نصب کند. اما یک کارشناس اکتیو شبکه باید تجهیزات نصب شده توسط کارشناس پسیو را آماده کند تا کاربران بتوانند به شبکه دسترسی داشته باشند و از آن استفاده کنند.

بله. تمامی تجهیزات مربوط و لازمه برای انجام کار کابل کشی و پسیو شبکه را شرکت رهاورد نیرو تهیه میکند.

بله. شرکت رهاورد نیرو شبکه را راه اندازی و تست هالی اولیه را انجام میدهد تا هیچ مشکلی در شبکه وجود نداشته باشد.

شرکت رهاورد نیرو تمامی شبکه های راه اندازی شده را پشتیبانی میکند. در صورت بروز مشکل یا طرح سوال میتوانید با کارشناسان رهاورد نیرو در هر زمان ارتباط داشته باشید.

محصولات رهاورد نیرو

دوربین مدار بسته

جدیدترین مطالب رهاورد نیرو

خدمات پسیو و اکتیو شبکه

انواع خدمات شبکه عبارتند از: خدمات پسیو و اکتیو شبکه. خدمات اکتیو شبکه به مجموعه اقداماتی گفته می­شود که برای نصب و راه­اندازی کامل شبکه مورد نیاز است. از نمونه خدمات اکتیو شبکه می­توان به نصب آنتی ویروس شبکه، پیکر­بندی تجهیزات شبکه. عموما خدمات اکتیو پی از خدمات پسیو در جهت استفاده از تجهیزات شبکه صورت می­گیرد. اما خدمات پسیو چیست؟ خدمات پسیو شبکه، مجموعه فعالیت­های مربوط به راه­اندازی شبکه تلقی می­شود. اجرای کابل­کشی شبکه و نصب تجهیزات از موارد خدمات شبکه است.

خدمات پسیو شبکه چیست؟

خدمات پسیو یا غیرفعال شبکه مرتبط با زیرساخت شبکه می­باشد. به عبارت دیگر، تجهیزاتی که به جریان برق نیاز ندارند. در نگاه اول ممکن است نصب شبکه ساده به نظر برسد اما در غیاب استانداردها و نبود تجربه کافی مشکلاتی را برای کاربران ایجاد خواهد کرد. از جمله خدمات شبکه می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نصب کانال به زیباترین شکل و رعایت استانداردهای لازم
  • انجام کابل­کشی شبکه به صورت ساختار یافته
  • طراحی اتاق سرور
  • نصب کیستون شبکه و تلفن
  • خدمات فیبر نوری مانند کابل کشی، فیوژن، پچ پنل و نصب لوازم جانبی
  • نصب پچ پنل شبکه و تلفن
  • نصب سرور، روتر، سوئیچ و لوازم جانبی در رک
  • نصب دوربین نظارتی و سیستم کنترل
  • نصب سیستم­های اعلام و اطفا حریق

اهمیت و کاربردهای پسیو و اکتیو شبکه

بخش زیر­ساخت شبکه یا به اصطلاح پسیو شبکه بعنوان بدنه اصلی شبکه تلقی می­شود. واضح است که عدم توجه به این بخش موجب بروز مشکلات بزرگ و افزایش هزینه راه­اندازی شبکه می­شود.

انواع کابل کشی شبکه

اجرای کابل‌کشی شبکه، ترانکینگ و داکت کشی به دو شیوه روکار یا توکار قابل پیاده­سازی است. در این مرحله از کار، از کابل­های شبکه به منظور اتصال دو یا چند کامپیوتر بسته به توپولوژی، اندازه شبکه و حتی بودجه کارفرما استفاده می­شود. در ادامه انواع مختلف کابل­های شبکه آورده شده است..

  • کابل هم­محور
  • کابل فیبر نوری
  • کابل جفت پیچ خورده محافظ (STP)
  • کابل جفت تابیده بدون محافظ(UTP)

کابل هم­محور

کابل­های کواکسیال دارای یک هادی مسی در مرکز هستند، در حالی که یک لایه پلاستیکی عایق بین هادی مرکزی و سپر فلزی بافته شده را فراهم می­کند. سپر فلزی مانع از تداخل بیرونی چراغ‌های فلورسنت، موتورها و سایر رایانه‌ها می‌شود.

کابل­کشی کواکسیال در برابر انسداد سیگنال بسیار مقاوم است، اگرچه نصب آن می تواند پیچیده باشد. می­تواند طول کابل­های بیشتری را بین دستگاه های شبکه نسبت به کابل­های جفت تابیده تحمل کند. دو نوع کابل کواکسیال، کواکسیال ضخیم و کواکسیال نازک هستند.

کابل فیبر نوری

کابل­های فیبر نوری دارای یک هسته شیشه ای مرکزی هستند که توسط چندین لایه مواد محافظ احاطه شده است. آنها با انتقال نور به جای سیگنال های الکترونیکی از انسداد الکتریکی جلوگیری می­کنند و برای محیط­هایی با مقادیر زیاد تداخل الکتریکی عالی هستند. کابل­های فیبر نوری به دلیل مقاومت در برابر رطوبت و نور به استانداردی برای اتصال شبکه­ها در ساختمان­ها تبدیل شده­اند.

کابل جفت پیچ خورده محافظ (STP)

کابل‌های STP که معمولاً در محاوره به عنوان کابل‌های اترنت شناخته می‌شوند، از نوع خاصی از سیم‌کشی تلفن مسی استفاده می‌کنند که برای تأسیسات تجاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. یک سپر خارجی که به عنوان زمین عمل می­کند به جفت پیچ خورده استاندارد سیم های تلفن اضافه می شود.

اگر می‌خواهید کابل‌ها را در منطقه‌ای با تداخل بالقوه و خطرات جریان الکتریکی کابل‌های تاب‌خورده بدون محافظ، نصب کنید، کابل‌های جفت تاب‌دار محافظ می‌توانند عالی باشند. کابل­های جفت پیچ خورده محافظ نیز می­توانند به افزایش فاصله بین کابل­ها کمک کنند.

کابل جفت تابیده بدون محافظ (UTP)

کابل­های جفت تابیده بدون محافظ UTP به طور گسترده در صنایع مخابرات و کامپیوتر به عنوان کابل اترنت و سیم تلفن استفاده می­شود. در کابل UTP، هادی­هایی که یک مدار واحد را تشکیل می­دهند به دور یکدیگر می­پیچند تا تداخل الکترومغناطیسی از منابع خارجی را خنثی کند.

ذکر این نکته حایز اهمیت است که انتخاب نوع صحیح کابل کشی شبکه و اترنت می­تواند بر بسیاری از عملکردهای مختلف تجاری تأثیر بگذارد زیرا مدیران شبکه سازمانی از فناوری­های جدید استفاده می­کنند. پس می­توان نتیجه گرفت که نوع کابل شبکه مورد استفاده در زیرساخت شبکه یکی از حیاتی­ترین جنبه­های شبکه در صنایع مختلف است.

تجهیزات مورد نیاز برای پسیو شبکه

علاوه بر تجهیزات شبکه فعال، از تجهیزات شبکه غیرفعال یا پسیو به منظور رفع نیاز مشتری استفاده می­شود که به شرح زیر هستند:

  • انواع کابل­های مسی و تلفن
  • انواع فیبر نوری و کانکتورهای فیبر
  • انواع کلید و پریزهای شبکه و برق
  • پچ کورد­های شبکه و تلفن
  • انواع رک و تجهیزات وابسته
  • انواع پچ پنل
  • انواع داکت و ترانک

هزینه کابل کشی شبکه

هر صاحب خانه یا مدیر اداری می­داند که هیچ دو پروژه­ای شبیه هم نیستند. به طور مشابه، هیچ دو مکانی نیاز به کابل­کشی شبکه یکسان ندارند. هزینه کابل­کشی به عوامل متفاوتی بستگی دارد که تعدادی از آن­ها در ذیل آورده شده است:

  • نوع شبکه
  • گستردگی و عظمت شبکه
  • محل قرار­گیری ساختار شبکه
  • ابعاد محیط مورد نظر
  • تعداد تجهیزات مورد استفاده

از این رو، شرکت­های اارائه دهنده خدمات شبکه با بررسی عوامل گفته شده، هزینه نهایی کابل­کشی را محاسبه می­کنند.

سوئیچ شبکه چیست و چه اهمیتی دارد؟

سوئیچ شبکه یک دستگاه سخت افزاری است که دستگاه های موجود در یک شبکه کامپیوتری را به هم متصل می­کند و آن­ها را قادر می­سازد تا داده­ها را از طریق کابل­های شبکه به عقب و جلو انتقال دهند. در ادامه به اهمیت سوئیچ در شبکه پرداخته می­شود که ویژگی­ها و مزایای سوئیچ شبکه می­توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش تعداد دستگاه­های موجود در شبکه محلی
  • سرعت بالاتر از Wi-Fi
  • هدایت هوشمند ترافیک شبکه
  • قابلیت اعتماد بیشتر شبکه­های فیزیکی نسبت به سیگنال­های Wi-Fi

افزایش تعداد دستگاه­های موجود در شبکه محلی

هنگامی که یک سوئیچ شبکه را به شبکه محلی خود متصل می­کنید، پورت های LAN بیشتری دریافت می­کنید. هر پورت LAN از یک دستگاه اضافی پشتیبانی می­کند، بنابراین تعداد دستگاه­هایی که می­توانید در یک شبکه استفاده کنید افزایش می­یابد.

سرعت بالاتر از Wi-Fi

با استفاده از یک سوئیچ شبکه معمولی به عنوان بخشی از یک شبکه سیمی می­توانید سرعتی در حدود 10 گیگابیت بر ثانیه یا بیشتر داشته باشید. در مقابل، سریع‌ترین سرعت وای‌فای ممکن حدود 6.9 گیگابیت بر ثانیه است و در عمل، به ندرت می‌توانید سرعت بیش از 1 گیگابیت در ثانیه داشته باشید.

هدایت هوشمند ترافیک شبکه

وقتی داده‌های شبکه را از طریق یک شبکه بی‌سیم ارسال می‌کنید، معمولاً به همه دستگاه‌های متصل ارسال می‌شود و باعث ازدحام ترافیک می‌شود. هاب­های شبکه، یک نوع قدیمی سوئیچ، نیز این محدودیت را دارند.

سوئیچ­ها هوشمندتر هستند. آنها یک رکورد از آدرس های MAC منحصر به فرد همه دستگاه­های متصل به خود نگه می­دارند، بنابراین بیشتر ترافیک شبکه به جای پخش شدن به همه دستگاه­ها، فقط به گیرنده صحیح ارسال می­شود.

قابلیت اعتماد بیشتر شبکه­های فیزیکی نسبت به سیگنال های Wi-Fi

سیگنال‌های وای‌فای در معرض تداخلی هستند که آنها را غیرقابل اعتماد می‌کند. سیگنال ها باید از دیوارها عبور کنند و در اطراف اشیا مذاکره کنند. از آنجایی که بسیاری از شبکه‌های Wi-Fi اکنون در نزدیکی استفاده می‌شوند، اغلب تداخل زیادی از سوی شبکه‌های همسایه و همچنین سایر دستگاه‌های الکترونیکی وجود دارد .اتصال رایانه ها با استفاده از سوئیچ شبکه هیچ یک از این مشکلات را ندارد، بنابراین سرعت شبکه شما ثابت می ماند.

روتر چیست و نقش روتر در شبکه چیست؟

روتر یک دستگاه سوئیچینگ برای شبکه ها است که قادر است بسته های شبکه را بر اساس آدرس آنها به شبکه ها یا دستگاه های دیگر هدایت کند. در میان موارد دیگر، آنها برای دسترسی به اینترنت، برای اتصال شبکه ها یا برای اتصال دفاتر شعبه به یک دفتر مرکزی از طریق VPN (شبکه خصوصی مجازی) استفاده می­شوند.

یک روتر اساسا به عنوان یک دروازه بین دو شبکه عمل می­کند. دو نقش اصلی دارد. اول، اطمینان حاصل­کردن از هدایت صحیح داده­ها به مقصد، مانند ارسال ایمیل به فرستنده و گیرنده صحیح. دوم، روتر از رفتن داده­ها به جایی که مجاز نیست، مانند توزیع یک فایل بزرگ در تمام ماشین­های موجود در شبکه و فلج­کردن عملکرد شبکه، جلوگیری می­کند.