مقالات دوربین

چگونه دستگاه DVR دوربین مدار بسته را نصب کنیم؟

چگونه دستگاه DVR دوربین مدار بسته را نصب کنیم

در این مقاله با هم به بررسی طریقه نصب دستگاه DVR که در هنگام استفاده و نصب دوربین مداربسته لازم است می پردازیم. قبل از نصب این دستگاه ابتدا پیچ های بدنه آن را باز کنید سپس هارد دیسک را داخل دستگاه قرار دهید برای نصب و راه اندازی هارد دیسک باید دو فیش SATA و کابل برق را به مادربرد دستگاه DVR وصل کنید. فیش SATA را از طریق کابل موجود در جعبه دستگاه به مادربرد دستگاه وصل کرده و سپس کابل برق هارد را نیز که یک پورت پهن است به آن وصل کنید. نگران اینکه فیش ها را اشتباهی وصل کنید نباشید چرا که هیچ کدام از پورت ها شبیه به هم نیستند و با خیال راحت می توانید آن را راه اندازی کنید.

پس از اینکه کابل ها را به هارد وصل کردید هارد را با پیچ های موجود در جعبه به کف دستگاه پیچ کنید دقت کنید که حتما هر چهار پیچ را محکم و به خوبی ببندید تا از لرزش جلوگیری کنند همانطور که میدانید لرزش هارد عمر آن را به شدت کاهش می‌دهد.قبل از بستن درب دستگاه بهتر است آن را امتحان کنید کابل برق یا آداپتور را به دستگاه DVR و کابل نمایشگر را به دستگاه و نمایشگر وصل کنید( معمولا یک کابل VGA برای نصب دستگاه به مانیتور در داخل جعبه دستگاه DVR موجود می باشد)

مانیتور و دستگاه DVR را روشن کنید و منتظر بمانید تا صفحه دستگاه بر روی نمایشگر ظاهر شود در این قسمت شما می توانید ساعت و تاریخ دستگاه را تنظیم کنید. برخی از دستگاه های DVR قابلیت نمایش هارد شناخته شده را نیز دارند و با فرمت کردن آن دستگاه شروع به ضبط میکند.در ابتدای کار ممکن است هارد نمایش داده نشود در این صورت به قسمت منوی ضبط یا هارد دیسک بروید اگر هارد را به درستی و بدون اشکال نصب کرده باشید هارد شما در این قسمت نمایش داده شده و با فرمت کردن آن ضبط دستگاه آغاز می‌شود.پس از چک کردن بررسی عملکرد هارد درب دستگاه را ببندید سپس سیستم ها را به دستگاه وصل کرده و مرحله‌ به‌ مرحله تصاویر آنها را چک کنید.مرحله آخر تنظیم دستگاه DVR است که پس از انجام تنظیمات دستگاه آماده اجرا خواهد بود.

نصب دوربین مدار بسته

آشنایی با پورت های ورودی دستگاه DVR

کانالهای ورودی تصویر

عموما این کانالها به واسطه فیش مادگی BNC مجهز شده اند و تعداد ورودی های تصویر پشت دستگاه DVR نشان دهنده تعداد کانالهای DVR است برای مثال اگر یک دستگاه DVR، تعداد ۴ عدد ورودی تصویر داشته باشد تعداد کانالهای آن نیز ۴ می باشد. از طریق کابل، این ورودی ها به خروجی تصویر سیستم امنیتی وصل می شوند.

کانالهای ورودی صدا

همه ی دستگاه های DVR مجهز به ورودی صدا نیستند و در برخی موارد تعداد ورودی های تصویر از تعداد ورودی های صدا بیشتر است. این ورودی ها ممکن است به فیش های BNC یا AV مجهز باشند و به کمک کابل به خروجی صدای میکروفون یا سیستم امنیتی وصل می شوند.

کانال خروجی تصویر آنالوگ

دستگاه های DVR جدید معمولاً بین ۲ تا ۳ خروجی تصویر دارند و کانال خروجی تصویر تنها خروجی آنالوگ دستگاه می باشد که معمولاً با سری مادگی BNC مجهز شده است. اگر بخواهید تصاویر ضبط شده را از طریق تلویزیون تماشا کنید تنها کافیست کابل تصویر این کانال را به ورودی آنتن تلویزیون وصل کنید و به راحتی تصاویر سیستم های امنیتی را تماشا کنید.

کانال خروجی spot out

این کانال به عنوان کانال خاص خروجی به حساب می آید و شما قادر به دیدن منوهای دستگاه از تصاویر خروجی این کانال نخواهید بود و تنها تصاویر دستگاه امنیتی با توجه به تنظیماتی که به دستگاه داده شده است نمایش داده می شود.

کانال خروجی صدا

این کانال با استفاده از فیش AV کار می کند و با کمک یک کابل می توان آن را به بلندگو یا هدفون وصل کرد و از این طریق صدایی که توسط دستگاه ضبط شده و یا در حال ضبط است را شنید.

پورت USB

دستگاههای DVR معمولاً بین دو تا سه پورت usb دارند و از مهمترین کارایی آنها می توان به وصل کردن موس به دستگاه و اتصال حافظه فلش مموری برای ذخیره تصاویر موجود در دستگاه اشاره کرد.

پورت دستگاه DVR

خروجی تصویر و صدای HDMI

این خروجی نسبت به خروجی های دستگاه DVR جدیدتر است و با کمک آن می‌توان تصاویر را با رزولوشن بالاتری به نمایشگر انتقال داد و با کمک یک کابل امکان انتقال صدا را نیز فراهم می کند.

پورت خروجی/ورودی LAN

این پورت به عنوان رابط دستگاه DVR و شبکه کامپیوتری شناخته می شود و با استفاده از آن می توان دستگاه DVR را به هر شبکه کامپیوتری وصل کرد و انتقال تصاویر انترنتی و اتصال دستگاه امنیتی به شبکه همگانی را فراهم کرد.

پورت خروجی تصویرVGA

دومین و رایج‌ ترین خروجی تصویر دستگاه DVR این پورت بوده و از آن برای اتصال دستگاه به مانیتور استفاده می کنند. معمولا در جعبه دستگاه DVR یک کابلVGA سه متری قرار دارد که می توانید با استفاده از آن دستگاه را به مانیتور وصل کنید.

پورت ورودی /خروجی آلارم

در دستگاه های مختلف شکلهای این پورت متفاوت است و می تواند به فرم فیش یا پورت کام باشد به کمک این پورت ها می توانید یک آلارم را به دستگاه DVR اطلاع دهید و یا در صورت بروز حادثه ای از دستگاه dvr آلارم خروجی دریافت کنید.

ورودی برق دستگاه

تغذیه دستگاه DVR معمولاً به دو صورت فیش پاور و آداپتور صورت می گیرد برای برق شهری از فیش پاور و برای برق هایی با ولتاژ ۱۲ و ۲۴ ولت از آداپتور استفاده می کنند. برای تغذیه DVR حتماً آداپتور خود دستگاه را مورد استفاده قرار دهید.

خروجی ESATA

از این خروج می‌توانید برای اتصال دستگاه به تجهیزات ضبط خارجی بهره ببرید. اگر تعداد هارد های موجود در دستگاه کم است و شما فضای بیشتری را برای ذخیره تصاویر نیاز دارید می توانید از طریق این خروجی از یک حافظه خارجی کمک بگیرید و زمان ضبط تصاویر را افزایش دهید.

خروجی RS485 یا RS232

عموما در دستگاه های DVR جدید از این خروجی استفاده می کنند این خروجی دارای دو قطب مثبت و منفی است و به نوعی خروجی کام به حساب می آید و از طریق آن می توان دوربین های گردان و یا زوم را کنترل کرد خروجی RS485 با کمک یک کابل به سیستم امنیتی وصل می شود و امکان به حرکت درآوردن آن را به وجود می آورد.

شرکت رهاورد نیرو پیشرو در زمینه خدمات راه اندازی سیستم های امنیتی همچون هوشمند سازی ساختمان می باشد .برای اطلاعات بیشتر با کارسناسان ما تماس بگیرید.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *