انواع منبع تغذیه

معرفی انواع منبع تغذیه دوربین مدار بسته و نکات مهم خرید آن

امروزه با توجه به نیاز اساسی به ارتقاء سطح امنیت در خانه ها، فروشگاه ها، شرکت ها و کارخانجات، نصب دوربین مدار بسته یکی از دغدغه های اصلی همه است. در این وضعیت یکی از مهم ترین نکات انتخاب با کیفیت ترین، بهترین و کاربردی ترین دوربین های نوع مدار بسته یا CCTV می باشد. این دستگاه چند سالی است که در ایران بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد. تقریبا تمامی کسب و کار ها نیز ملزم به نصب و راه اندازی آن هستند.

با توجه به این که دوربین ها ساخته چه شرکتی هستند، چه کیفیتی ارائه می دهند و به چه طریق از منبع تغذیه برق استفاده می کنند به دسته بندی های گوناگونی تقسیم می شوند. به هر حال ما در ادامه هم به بررسی انواع منبع تغذیه در دوربین ها و دستگاه های DVR می پردازیم و هم توضیحاتی در خصوص ماهیت این دستگاه به شما شرح خواهیم داد. به طبع برای کارکرد صحیح و روشن بودن سیستم دوربین مداربتسه نیاز به یک منبع برق شهری خواهد بود. در دوربین های مدار بسته کار انتقال نیرو توسط آداپتور انجام خواهد شد.

انواع منبع تغذیه دوربین های مدار بسته

نخستین نوع آداپتور مرکزی خواهد بود. به این صورت که از جریان برق به یک سیستم وصل شده و تمامی دوربین هایی که در نقاط مختلف نصب شده اند به صورت اشتراکی از این آداپتور مرکزی انرژی دریافت می کنند. استفاد از این نوع آداپتور با توجه به این که تنها یک منبع تغذیه دوربین مداربسته کافی می باشد هزینه کم تری در بر خواهد داشت و همین طور در سیم کشی دوربین ها نیز تا حد زیادی صرفه جویی خواهد شد.

اما یکی از مهم ترین مشکلات این روش ایجاد منبع تغذیه این است که اگر منبع تغذیه اصلی خراب شود، کل دوربین ها از کار خواهند افتاد. در نتیجه گاهی نیز ممکن است در مسافت های طولانی افت ولتاژ و یا نوسان حاصل شود که در این صورت به دلیل فاصله ای که وجود دارد. تمامی دوربین ها خیلی زود متوجه این مشکل خواهند شد.

آداپتور دوربین

در این روش برای اتصال دوربین های مدار بسته به آداپتور مرکزی از کابل ها و انشعاب های سیمی استفاده می شود. این منبع تغذیه می تواند ولتاژ مستقیم 220 ولت شهری را دریافت و سپس آن را به صورت ولتاژ های نرمال این دوربین ها تبدیل کند. برای خرید آداپتور دوربین مداربسته می توانید بر روی لینک آن کلیک کنید.

منظور از آداپتور دوربین مستقل چیست؟

پرسش بعدی در مورد منبع تغذیه مستقل برای دوربین ها خواهد بود که با نام آداپتور مستقل هم شناخته می شود. این سیستم برای هر دوربین یک منبع تغذیه مجزا دارد. یعنی اگر برق یکی از دوربین ها قطع شود دوربین های دیگر همچنان کار خواهند کرد. صرفا یک دوربین و یا دوربین هایی که مشکل دارند از مدار خارج می شوند.

بزرگ ترین مشکل چنین روش تامین برق برای دوربین این است که شما امکان کنترل تغذیه دوربین های مدار بسته به صورت واحد را نخواهید داشت. ضمن این که این دوربین ها معمولا 500 میلی آمپر مصرف برق دارند. این مصرف قطعا برای یک دوربین بسیار کم و ناچیز است. اما اگر بخواهید از چند دوربین استفاده کنید شما نیاز به آداپتور های یک و یا دو آمپری خواهید داشت.

آداپتور دوربین مستقل

این روش تامین نیروی برق دوربین های مدار بسته همین طور یک ویژگی مثبت دیگر هم دارد. به واسطه آن حتی اگر فاصله سیم تا منبع اصلی برق و دوربین زیاد باشد، هیچ مشکلی ایجاد نخواهد شد و سیستم ها کاملا می توانند در شرایط عادی کار کنند. برخلاف روش قبلی که اگر جریان برق ضعیف می شد و یا سیم کشی با کیفیت خوبی انجام نمی شد، دوربین ها با مشکل افت ولتاژ مواجه می شدند.

منبع تغذیه UPS در دوربین های مدار بسته

روش سومی که می توان به واسطه استفاده از آن نیروی برق و منبع تغذیه را به خوبی کنترل کرد، استفاده از یو پی اس ها خواهد بود. در واقع این دستگاه ها منبع ذخیره کننده برق بدون وقفه هستند. در تمامی بانک ها وجود دارند و درست مثل یک پاوربانک می توانند نیروی برق مورد نیاز برای کار کردن دستگاه های غول پیکر برقی را تولید کنند.

همین طور این دستگاه ها دارای خروجی های AC و همین طور DC هستند و می توان از آن ها برای برق دهی به دوربین های مدار بسته حتی در شرایطی که برق قطع است استفاده کرد. قطعا در شرایط حساس و مراکزی مانند ادارات، بانک ها و… استفاده از منبع تغذیه UPS ضروری خواهد بود. یک UPS استاندارد همین طور باید امکانات منحصر به خود را داشته باشد که از جمله آن ها می توان به:

امکان کنترل اتصال کوتاه شارژر، طول عمر مناسب باتری و تخلیه غیرمجازی باتری، افزایش دمای دستگاه و… اشاره کرد. البته این سیستم ها با توان ها و ولتاژ ها و قدرت های ذخیره سازی متفاوتی در بازار موجود هستند و قطعا هر چقدر بیشتر هزینه کنید منبع تغذیه ذخیره یا پشتیبان بهتری نصیبتان می شود.

منبع تغذیه POE یا اترنت در دوربین های مداربسته

امروزه از شبکه اترنت نیز می توان برای کنترل نیروی الکتریسیته و ایجاد برق پشتیبان در یک دستگاه استفاده کرد. روی دوربین های مدار بسته شما می توانید بدون این که کابل کشی اضافه انجام دهید، از کابلی که به واسطه آن اطلاعات رد و بدل می شود و به آن کابل شبکه می گویند، جریان برق را نیز به دوربین های مدار بسته برسانید. در دوربین های مدار بسته امکان استفاده از اسپیلیتر POE نیز برای کنترل نویز داده ها وجود دارد. درست مثل تلفن های خانگی که ممکن است در صورت رانژه شدن دچار مشکل در انتقال صدا شوند. این ایراد ممکن است در دوربین ها نیز به وجود آید.

منبع تغذیه POE یا اترنت

در چنین شرایطی می توان از اسپیلیتر هایی برای این کار استفاده کرد. البته Midspan روشی جدید است که از آن به عنوان جایگزین برای انتقال داده ها و در کنار آن نیروی برق استفاده می شود. شما می توانید این سوئیچ ها را با سوئیچ های غیر POE نیز به راحتی ترکیب کنید. در واقع جایگزینی مقرون به صرفه و راهکاری مناسب برای پایین آوردن هزینه های سیم کشی و… هستند.

نحوه نصب و انتخاب منبع تغذیه دوربین های مدار بسته

در دوربین های مدار بسته از پاور به عنوان کنترلر منبع تغذیه و نیروی برق استفاده می شود. بدون این که نیاز باشد تک به تک هر کدام از دوربین ها را روی یک آداپتور جدا مدیریت کنید. می توانید از این روش استفاده فرمایید. برای این کار منبع تغذیه باید پریز برق متصل شود. کانکتورهایی به عنوان قطب های مثبت و منفی نیز روی این دستگاه وجود دارد. برای این که بتوانید دوربین های مدار بسته را برق رسانی کنید لازم است بدانید که هر دوربین چه مقدار جریان استفاده خواهد کر.

این اطلاعات معمولا روی دوربین ها، جعبه آن ها و یا دفترچه ای که همراهشان است وجود خواهد داشت. اگر باز هم این اطلاعات در دسترس نبود و یا روی دوربین برچسب وجود نداشت. شما می توانید مدل دقیق آن را روی وب اینترنت جستجو کنید. در این صورت مشخصات آن روی وب سایت کارخانه در صورتی که محصول معتبر باشد درج خواهد شد.

روی این دستگاه ها از جریان ولتاژ بر حسب ولت و جریان پاور بر حسب وات نوشته شده است. همین طور شما صرفا نیاز است در چنین شرایطی یک تبدیل بین ولت و یا وات انجام دهید. سپس شما قادر هستید که سیم مربوط به هر دوربین مداربسته را به پاور متصل کرده و سپس بر اساس عددی که خواسته شده است آن را تنظیم کنید.

نکات مهم در مورد خرید و تعمیر منبع تغذیه دوربین های مدار بسته

در برخی شرایط دوربین شما از کار می افتد. احتمالا اولین چیزی که به آن مشکوک می شوید منبع تغذیه خواهد بود. در این وضعیت معیوب بودن آداپتور را چک کنید. بعضی مواقع هم می توانید از یک مولتی متر برای کنترل جریان برق استفاده کنید. همین طور فازمتر هم می تواند برای چک کردن جریان برق خروجی از پریز یا منبع برق مناسب باشد.

در صورتی که مولتی متر در دسترس شما نیست. می توانید یک دوربین مداربسته دیگر را به جریان آداپتور نصب کنید تا مطمئن شوید دستگاه سالم است. در صورتی که مشکل مربوط به خراب بودن منبع تغذیه بود می توانید آن را تعویض کنید. هزینه تعویض آداپتور بالا نیست. اما دوربین های مدار بسته به مراتب گران تر از آن هستند.

در هنگام خرید آداپتور و منبع تغذیه برای دوربین های مدار بسته شما باید به این مسئله دقت کنید که در برخی دوربین ها ممکن است صرفا جریان مورد نیاز خود لنز و سنسور نوشته شده باشد. تعدادی از آن ها دارای پنل ال ای دی برای دید در شب هستند که در این صورت باید تک تک جریان این لامپ ها را نیز بررسی کنید. همین طور آداپتورهایی را خریداری کنید که از تکنولوژی نویز فیلترینگ استفاده می کنند و بهتر است که آداپتور شما توان مناسب داشته باشد در غیر این صورت سبب نویز روی تصاویر می شود.

نصب دوربین مدار بسته

شما عزیزان می توانید برای خرید دوربین مداربسته یا خرید دزدگیر اماکن در انواع برندها و مدل ها در قیمت ها و کیفیت های مختلف بر روی لینک هر یک از محصولات کلیک نمایید. فروشگاه رهاورد نیرو در زمینه فروش و نصب سیستم های حفاظتی و امنیتی از برترین مجموعه های کشور می باشد. پس شما می توانید تمامی محصولات امنیتی مورد نیاز خود را با خیالی آسوده از این فروشگاه تهیه کنید. از دیگر خدمات این مجموعه می توان به نصب دزدگیر اماکن، راه اندازی هوشمند سازی ساختمان و همچنین نصب اعلام حریق اشاره کرد.

5/5 - (2 امتیاز)
فروشگاه
  • خرید دوربین مدار بسته
  • خرید تجهیزات دوربین مدار بسته
  • خرید جک پارکینگی
  • خرید دزدگیر اماکن
خدمات
  • نصب دوربین مدار بسته
  • نصب اعلام حریق
  • نصب دزدگیر اماکن
  • نصب کرکره برقی
  • نصب جک برقی پارکینگی
  • هوشمند سازی ساختمان
جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه