معرفی کامل دوربین مدار بسته تحت شبکه

معرفی کامل دوربین مداربسته تحت شبکه

کنترل و نظارت بر مکان ها و ایجاد امنیت به یکی از مقوله های  جامعه امروز تبدیل شده است و موسسات بزرگ و کوچک، ساختمان های اداری، تجاری و مسکونی ترجیح می دهند به جای استفاده از افراد و نگهبانان برای حفظ امنیت، کنترل و نظارت از نصب دوربین مدار بسته استفاده کنند چرا که نه تنها هزینه کمتری نسبت به استخدام یک فرد برای آنها دارد بلکه انعطاف پذیری و فناوری های به کار رفته در آنها ازدلایلی شده تا مصرف دوربین های مدار بسته افزایش پیدا کند.

با پیشرفت تکنولوژی دوربین های مدار بسته نیز پیشرفت کرده اند و کارایی ها و هوشمندی های متفاوتی به آنها اضافه شده  که باعث تنوع در دوربین های مدار بسته شده است یکی از انواع دوربین های مداربسته، دوربین های تحت شبکه هستند که در این مقاله این دوربین ها را با هم بررسی می کنیم.

نصب دوربین مدار بسته

همانطور که گفتیم یکی از انواع مدل های دوربین های مدار بسته، دوربین مدار بسته تحت شبکه هستند این دوربین ها اطلاعات را از طریق شبکه انتقال می دهند و  به اصطلاح تحت شبکه هستند و مانند سایر دوربین ها برای حفظ امنیت، نظارت و کنترل استفاده می شوند. نحوه کار کرد این دوربین ها برخلاف دوربین های مدار بسته آنالوگ است و برای ذخیره سازی اطلاعات و تصاویر نیاز به دستگاه محلی یا همان DVR ندارند. ذخیره سازی دوربین مدار بسته تحت شبکه به دو صورت است برخی از آنها برای ذخیره تصاویر و ویدیو ها به یک ضبط کننده مرکزی یا همان NVR نیاز دارند و برخی دیگر می توانند داده ها را به طور غیر متمرکز و از راه دور در هر محلی ذخیره کنند.

شرکت‌های متفاوتی دوربین های مدار بسته تحت شبکه را تولید می کنند همین امر باعث شده تا این دوربین ها ویژگی های متفاوتی از نظر کیفیت تصاویر، پروتکل های شبکه و نحوه کد گذاری ویدیوها با هم داشته باشند به همین دلیل باید از دوربین های مشابه هم در یک شبکه استفاده کرد. رزولوشن تصاویر در دوربین های مداربسته تحت شبکه از ۰.۳ شروع شده و تا ۲۹ مگاپیکسل ادامه دارند.

ویژگی های دوربین مدار بسته تحت شبکه

  • اتصال مستقیم به شبکه : تکنولوژی های به کار رفته در دوربین مدار بسته تحت شبکه مشابه سیستم های کامپیوتری است و هر کدام از دوربین ها IP منحصر به فردی دارند و با استفاده از ویژگی های انتقال و امنیت پروتکل های منحصر به فرد شبکه خود تصاویر را به صورت دیجیتالی ذخیره و ارسال میکنند و در هر جایی که امکان اتصال به شبکه داشته باشند می توانند به راحتی کار کنند برای مثال دوربین‌های وب کامپیوتر برای اتصال به شبکه حتماً به یک کامپیوتر نیاز دارند تا بتوانند کارایی یک دوربین مدار بسته را داشته باشند اما دوربین های مداربسته تحت شبکه به صورت مستقیم و مستقل امکان اتصال به شبکه را دارند و همچنین می توانند به صورت بیسیم نیز به شبکه متصل شوند.
  • ذخیره سازی تصاویر به صورت دلخواه: با استفاده از دوربین های مدار بسته تحت شبکه می توان تصاویر را به صورت ۲۴ ساعته، در ساعتهای مشخصی از شب و روز، هنگام تشخیص صدا و حرکت و غیره ذخیره کرد و اطلاعات قدیمی را بازیابی کرد.
  • انتقال صدای دو طرفه: یکی دیگر از ویژگی‌های دوربین های مدار بسته تحت شبکه انتقال صدای دو طرفه است به این صورت که شما نه تنها تصویر ضبط شده مکان مورد نظر خود را میتوانید ببینید بلکه صدای محیط را نیز بشنوید و هنگام نیاز فرمانهای خود را به حالت صوتی از طریق دوربین مدار بسته به افراد محیط بفرستید.
  • تشخیص چهره: به کمک این دوربین ها می توان چهره افراد را به خوبی تشخیص داد و اگر دوربین اجازه دسترسی به پایگاه داده ای متشکل از چهره افراد را داشته باشد در صورت ورود فرد غیرمجاز به محیط می‌تواند آن را ضبط کند و هشدار دهد. خدمات پیشنهادی : نصب دزدگیر اماکن ، نصب اعلام حریق و هوشمند سازی ساختمان

دوربین مدار بسته تحت شبکه

انواع دوربین مدار بسته تحت شبکه

  • بر اساس محل نصب: دوربین های مدار بسته تحت شبکه انواع مختلفی دارند و به طور کلی می توان آنها را به دو قسمت: مناسب برای محیط های بیرونی و فضاهای باز و مناسب برای محیط های داخلی و فضاهای بسته تقسیم کرد. دوربین هایی که برای فضای بیرونی طراحی شده اند این قابلیت را دارند که تغییر روشنایی محیط تاثیری بر روی کیفیت تصاویر آنها نمیگذارد به طوری که ویدیوها و تصاویری که در طول شب ضبط شده اند کیفیتی مشابه با اطلاعاتی که در روز ضبط شده است دارند به علاوه طراحی بدنه این دوربین ها به گونه ای است که در برابر تغییرات جوی مقاوم هستند و با ورزش های شدید و باران های طولانی مدت خراب نمی شوند. دوربین هایی که در فضاهای داخلی نصب میشوند ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند برای مثال بدنه آنها به گونه ای طراحی شده است که در برابر رطوبت، حرارت و گرمای محیط داخل مقاوم هستند.

برای دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید دوربین مدار بسته (این که برای محل مورد نظر شما چه تعداد و چه نوع دوربین هایی مناسب است) و سایر سیستم های امنیتی مانند خرید دزدگیر اماکن می توانید به صفحات این محصولات مراجعه کنید یا با کارشناسان ما در رهاورد نیرو تماس بگیرید.

  • بر اساس نوع پوشش: برخی از دوربین های مدار بسته تحت شبکه به صورت ثابت نصب می شوند و می توانند تنها قسمتی از محیط را پوشش بدهند در واقع زاویه دید این دوربین ها ثابت است اما برخی دیگر از دوربین های مداربسته تحت شبکه PTZ امکان چرخش به چپ و راست را دارند و از قابلیت بزرگنمایی خوبی برخوردار هستند علاوه بر آن این دوربین ها می توانند یک سوژه را تحت تعقیب قرار دهند و حرکت فرد در محیط را دنبال کنند و در صورت نیاز بر روی آن زوم کنند. کیفیت بالای تصاویر و قابلیت‌هایی که گفته شد باعث شده تا این دوربین ها برای پیگردهای قانونی مناسب و مفید باشند.

معایب دوربین مدار بسته تحت شبکه

یکی از معایب دوربین های مدار بسته تحت شبکه قیمت بالای این دوربین ها است و علاوه بر آن ارسال تصاویر تحت شبکه ممکن است برای ما محدودیت پهنای باند داشته باشد. از دیگر معایب این دوربین ها استفاده از پروتکل‌های امنیتی جداگانه است برای مثال اگر بخواهیم اطلاعات را از طریق شبکه عمومی مانند اینترنت انتقال دهیم و از دسترسی دیگران به این داده ها جلوگیری کنیم و امنیت را بالا ببریم باید از پروتکل های امنیتی جداگانه ای نیز استفاده کنیم برای رفع این مشکل می‌توان از یک شبکه خصوصی استفاده کرد.

مقالات مرتبط:

انواع دوربین مدار بسته

دوربین مدار بسته بیسیم (وایرلس) چیست و چه مزایایی دارد؟

5/5 - (3 امتیاز)
فروشگاه
  • خرید دوربین مدار بسته
  • خرید تجهیزات دوربین مدار بسته
  • خرید جک پارکینگی
  • خرید دزدگیر اماکن
خدمات
  • نصب دوربین مدار بسته
  • نصب اعلام حریق
  • نصب دزدگیر اماکن
  • نصب کرکره برقی
  • نصب جک برقی پارکینگی
  • هوشمند سازی ساختمان
جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه