انوع پایه دوربین مداربسته

انواع پایه نگهدارنده یا براکت در دوربین های مداربسته

امروز کمتر مکانی را می‌ توانید پیدا کنید که دوربین مدار بسته نداشته باشد. دوربین‌ های مداربسته انواع و اقسام مختلفی دارند در نتیجه، روش نصب دوربین مدار بسته برای هر کدام و محل نصب هر کدام نیز با هم تفاوت دارد. بعضی از دوربین‌ ها بدون نیاز به پایه نگهدارنده و با چند پیچ نصب می‌ شود، اما برخی دیگر از دوربین‌ های مدار بسته برای نصب نیاز دارند که با استفاده از پایه‌ های مخصوص در محل مورد نظر نصب شوند. در این بخش ما به طور کامل انواع پایه یا براکت دوربین های مداربسته را به شما معرفی خواهیم کرد.

پایه نگهدارنده دوربین مدار بسته

زمانی ما از پایه‌ های دوربین های مداربسته استفاده می‌ کنیم که محل نصب دوربین با نوع و مدل دوربین های مداربسته همخوانی نداشته باشد و امکان نصب مستقیم آن بدون پایه وجود نداشته باشد.

اصلی‌ ترین  کاربرد پایه‌ های نگهدارنده دوربین‌ های مداربسته این است که می‌ توانند ویژگی‌ های جدید و قابلیت‌ های اضافه را به دوربین های مداربسته ما اضافه کند.

به طور مثال با استفاده از بعضی از پایه‌ های دوربین های مداربسته می‌ توانیم به راحتی مکان دوربین را تغییر دهیم و یا محدوده دید دوربین را با چرخاندن آن عوض کنیم همچنین در مدل‌ های متحرک پایه‌ های دوربین های مداربسته این امکان فراهم شده است که دوربین های مداربسته بتواند زوایای مختلفی را فیلم برداری کند.

نصب دوربین مدار بسته

پایه‌ نگهدارنده دوربین از چه جنسی است؟

پایه‌ های نگهدارنده دوربین های مدار بسته به دلیل اینکه ممکن است در شرایط مختلفی قرار داشته باشد در نتیجه باید از جنسی باشد که بتواند مقاومت خوبی در مقابل سرما، باران، برف، آفتاب سوزان  و… داشته باشد. در ادامه با انواع جنس بدنه پایه نگهدارنده دوربین های مدار بسته آشنا خواهید شد شما باید با توجه به مکان نصب دوربین بهترین و مناسب‌ترین جنس پایه نگهدارنده را انتخاب کنید.

پایه پلاستیکی

پایه نگهدارنده دوربین های مداربسته که از جنس پلاستیک ساخته می‌ شود بسیار با کیفیت هستند و در مقابل شرایط جوی مختلف مانند باد و همچنین تحمل وزن خود دوربین مقاومت کافی دارند. پایه نگهدارنده پلاستیکی دوربین های مداربسته را نمی‌ توان برای مواقعی که ارتفاع دوربین بالا استفاده کرد چون مقاومت آن کاهش پیدا می‌ کند و احتمال وقوع اتفاقات ناگواری وجود دارد.

مزیت مهم این نوع جنس پایه دوربین این است که بسیار سبک است و همچنین به علت استفاده شدن پلاستیک از قیمت تمام شده بسیار پایینی برخوردار است.

پایه آهنی

جنس آهنی پایه نگهدارنده دوربین های مدار بسته، برخلاف جنس پلاستیکی از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است اما نسبت به نوع پلاستیکی از وزن بالا‌تری برخوردار است. اصلی‌ ترین مزیت جنس آهنی پایه دوربین های مدار بسته این است که می‌ توان انواع مختلف پایه‌ های نگهدارنده را از آن ساخت و همچنین مقاومت بسیار بالایی در مقابل شرایط جوی مختلف و تحمل وزن بسیار بالایی دارد.

اصلی‌ ترین مشکل این نوع جنس پایه دوربین های مداربسته این است که در مقابل قطرات آب و باران امکان زنگ زدن و به مرور از بین رفتن آن وجود دارد.

پایه آلومینیومی

جنس آلومینیومی پایه نگهدارنده دوربین های مدار بسته،  هم مزیت‌ های جنس پلاستیکی را دارد و هم اینکه مشکل زنگ زدن جنس آهنی دیگر در این مدل دیده نمی‌ شود. به دلیل زنگ نزدن این نوع جنس پایه دوربین های مداربسته بهترین مدل برای نصب در فضاهای باز و بیرون از ساختمان است.

مانند جنس پلاستیکی نمی‌ توانیم از جنس آلومینیوم نیز در پایه‌ هایی با ارتفاع بلند استفاده کرد چون مقاومت آن کاهش پیدا می‌ کند. لازم به ذکر است که رهاورد نیرو ارائه دهنده خدمات خرید دزدگیر اماکن و بوده و به کمک مهندسان و نصابان ماهر خود قادر است خدمات دیگری از جمله نصب اعلام حریق و نصب دزدگیر ساختمانهای اداری و هوشند کردن خانه های مسکونی را نیز انجام دهد.

پایه آلومینیومی دوربین

انواع پایه نگهدارنده در دوربین های مداربسته

به طور کلی پایه‌ های نگهدارنده دوربین‌ های مداربسته در دو طبقه‌، قرار می گیرد:

  • طبقه‌ بندی بر اساس حرکت پایه
  • طبقه بندی بر اساس موقعیت نصب

طبقه بندی براساس حرکت پایه نگهدارنده

در این نوع طبقه‌ بندی، همانطور که از نامش پیداست، پایه‌ های دوربین های مداربسته بر اساس حرکت پایه به سه دسته تقسیم می‌شود:

پایه متحرک

در این مدل پایه نگهدارنده دوربین های مداربسته امکان حرکت به صورت افقی و یا عمودی وجود دارد. همچنین به دلیل این‌که دوربین‌ هایی که بر روی این مدل پایه‌ ها نصب می‌ شود و دارای وزن بالایی هستند،  در نتیجه این نوع پایه باید توانایی تحمل وزن بالایی را داشته باشد.

پایه ثابت

همانطور که از نام این نوع پایه مشخص است این مدل از پایه دوربین های مداربسته هیچ گونه حرکتی و یا امکان جابجایی ندارند و ثابت در محل نصب می‌ شوند و فقط امکان این را در بعضی مدل‌ها دارند که زاویه دوربین تغییر کند. برای همین دوربین‌ هایی که روی این نوع پایه‌ ها نصب می‌ شود فقط و فقط یک فضای ثابت و از قبل تعریف شده را ضبط و فیلمبرداری می‌ کند.

پایه مفصلی

در مدل مفصلی پایه نگهدارنده دوربین های مداربسته، این امکان وجود دارد که در جهت‌ های مختلف قابل تنظیم باشد. بعضی از این پایه‌ ها امکان حرکت در دو حالت  (چپ و راست) و یا این که چهار حالت (چپ و راست – بالا و پایین) را دارند. در نتیجه این امکان را به فرد می‌دهد که به صورت دستی زاویه دید موردنظر و مناسب خودش را از فضایی که می‌ خواهد فیلم برداری کند تنظیم کند.

طبقه‌ بندی بر اساس موقعیت نصب پایه نگهدارنده

در این طبقه‌ بندی پایه‌ های نگهداری دوربین های مداربسته، بر اساس محلی که پایه نصب می‌ شود تقسیم می‌ شوند.

انواع پایه دوربین‌های مداربسته در این نوع دسته بندی موارد زیر هستند:

  • پایه ستونی (Pole Brackets)
  • پایه سقفی (Celling Mount)
  • پایه دیواری (Wall Mount Brackets)
  • پایه گوشه برای محیط‌های بیرون (Outdoor Corner Mount)
  • پایه برای دوربین های مداربسته دام (Dome Camera Brackets)
  • پایه دی لوکس (Deluxe Mount)

در ادامه به طور مفصل کاربرد هر کدام را توضیح خواهیم داد.

پایه ستونی  (Pole Brackets)

این پایه‌ ها همانطور که از  نام آن مشخص است امکان نصب بر روی ستون‌ ها را دارد. ستون این است که اگر به طور مثال بخواهیم دوربین مدار بسته‌ ای را در مکان های باز و عمومی مانند پارک ها،  استادیوم‌ ها  و خیابان ها نصب کنیم و از طرفی می‌ خواهیم که فضای دید بسیار زیادی داشته باشیم، در نتیجه دوربین را با استفاده از پایه‌ های ستونی بر روی تیرک‌ های برق و یا دکل‌ ها نصب می‌کنیم.

به دلیل اینکه این نوع پایه‌ ها در فضا های باز نصب می‌ شود بهتر است که آن را از جنس آلومینیوم بسازند تا علاوه بر اینکه تحمل وزن خوبی داشته باشد در مقابل شرایط جوی مختلف مانند باد و باران مقاومت کند.

پایه سقفی  (Celling Mount)

این نوع پایه همانطور که از نامش مشخص است که قابلیت نصب بر روی سقف را دارد. با توجه به نیاز این نوع پایه‌ ها در اندازه‌های مختلفی از حدود ۱۸ تا حدود ۳۶ اینچ موجود است. از آنجایی که این نوع پایه‌ ها بر روی سقف نصب می‌ شوند در نتیجه ارتفاع خوبی دارند. این نوع پایه را می توان از هر سه جنس پلاستیکی، آهنی و آلومینیومی ساخت.

پایه سقفی دوربین

پایه دیواری  (Wall Mount Brackets)

در پایه دیواری که نام دیگر آن افقی نیز گفته می‌ شود امکان این را دارد که بر روی دیوار نصب شود. از ویژگی‌ های بارز دیگر این نوع پایه‌ ها این است که امکان این را به فرد می‌ دهد که زاویه دوربین را تغییر دهد تا بتوان بهترین موقعیت، برای تصویر برداری دوربین های مداربسته انتخاب کرد. طول این پایه‌ ها به طور معمول تا حداکثر ۵۰ سانتی متر بیشتر نیستند.

پایه گوشه برای محیط‌ های بیرون  (Outdoor Corner Mount)

گاهی اوقات نیاز است که دوربین های مداربسته در گوشه و کنج دیوار‌ ها نصب شود. در نتیجه این نوع پایه به کمک ما می‌ آید. با استفاده از این نوع، پایه‌ های دوربین های مداربسته امکان این وجود دارد که دوربین در کنج دیوار نصب شود و بهترین نوع پایه برای دوربین‌ های متحرک و یا گردان هستند که بتوانند به راحتی گردش کرده و تصویر را بزرگ نمایی کنند.

پایه برای دوربین های مداربسته دام  (Dome Camera Brackets)

دوربین‌ های دام، به دوربین‌ های مداربسته کروی شکلی گفته می‌ شود که به خودی خود قابل نصب بر روی سقف هستند اما با توجه به ویژگی‌ های منحصر به فرد این نوع دوربین‌ ها گاهی اوقات افراد تمایل دارند تا این نوع دوربین را بر روی دیوار نصب کنند در نتیجه پایه مخصوص دوربین‌ های مداربسته دام به کمک ما می‌ آید.

با توجه به شرایط و موقعیت محل نصب این نوع پایه در جنس‌ های مختلف پلاستیکی، آهنی و آلومینیومی ساخته شده است. یکی از مناسب ترین و بهترین پایه دوربین‌ های مداربسته برای منزل و یا سالن‌ها همین مدل هستند.

پایه دوربین مداربسته دام

پایه دی لوکس  (Deluxe Mount)

از ویژگی‌ های جالب و بارز این نوع پایه نگهدارنده دوربین های مداربسته این است که، می‌ توان بر روی هر سطحی و در هر موقعیتی مانند روی میز‌ها دیوار و یا سقف نصب شود. این پایه‌ ها به راحتی و با استفاده از دستگیره‌ ای که برای آن تهیه شده است موقعیتش قابل تنظیم است و می‌ توان آن را در بهترین و مناسب‌ ترین شرایطی که می‌ خواهیم تنظیم کنیم.

اگر بخواهیم از این نوع پایه در محیط داخلی و پوشیده استفاده کنیم می‌ توان از جنس پلاستیکی آن استفاده کرد، اما اگر می‌ خواهیم در محیط باز آن را نصب کنیم بهتر است که از جنس‌ های فلزی و حتی الامکان آلومینیومی استفاده کنیم تا مشکل زنگ زدن جنس آهنی را نداشته باشیم.

نکات پایانی و جمع بندی

در این مطلب ما به این موضوع پرداختیم که انواع پایه یا براکت دوربین های مداربسته چه هستند، و اینکه هر کدام  چه ویژگی‌ هایی دارند و در چه موقعیت‌ هایی می‌ توان از آن استفاده کرد. دقت کنید زمانی که می‌ خواهید برای دوربین های مداربسته خود پایه‌ ای انتخاب کنید، به این نکته توجه کنید که آیا این پایه تحمل وزن دوربین شما را دارد یا خیر.

همچنین از جنس‌ های فلزی علی الخصوص آهنی در فضای باز استفاده نکنید چون با قطرات آب و باران امکان زنگ زدن آن وجود دارد.


شما عزیزان می توانید برای خرید دوربین مدار بسته در انواع مدل های دام و بولت و غیره و همچنین خرید دزدگیر اماکن به صفحه اصلی فروشگاه سیستم های امنیتی و حفاظتی رهاورد نیرو مراجعه کرده و یا بر روی لینک هر یک از این محصولات کلیک کنید. به علاوه می توانید در ساعات کاری (9 الی 17) با کارشناسان رهاورد نیرو تماس بگیرید و از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.

5/5 - (1 امتیاز)
فروشگاه
  • خرید دوربین مدار بسته
  • خرید تجهیزات دوربین مدار بسته
  • خرید جک پارکینگی
  • خرید دزدگیر اماکن
خدمات
  • نصب دوربین مدار بسته
  • نصب اعلام حریق
  • نصب دزدگیر اماکن
  • نصب کرکره برقی
  • نصب جک برقی پارکینگی
  • هوشمند سازی ساختمان
جدیدترین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه