در این مقاله می خواهیم نحوه سیم کشی در نصب دوربین مدار بسته را به شما آموزش بدهیم . در جدیدترین عصر فناوری ، امنیت و نظارت بر هوش مصنوعی نقش اصلی را در سیستم های حفاظت از مناطق حساس با اطلاعات مناسب نسبت به انسان دارد. سیستم های امنیتی نیز توسط طراحان بهبود یافتند، به عنوان مثال سیستم DVR (ضبط کننده دیجیتال ویدئو) با توجه به محدوده قیمت آن در مقایسه با سیستم NVR (ضبط کننده ویدیوی شبکه) ، با داشتن مقدار کمتری از تلویزیون مدار بسته (دوربین مدار بسته) بهترین سیستم برای کاربران خانگی محلی است ، زیرا آنها به کلیدهای اضافی و نگهداری کم نیاز دارند. امروزه ،NVR با سوئیچ داخلی هاب و منبع تغذیه عرضه شده و جایگزینی برای سیستم DVR ارائه می شود.
از آنجا که NVR یک سیستم بر پایه شبکه است ، می تواند از نوع سیم دار یا بی سیم با برد بالا باشد و با چندین کانال قابل استفاده است. تفاوت های دیگری نیز بین DVR و NVR وجود دارد ، اما ما جزئیات بیشتری را ارائه نخواهیم داد ، و روی سیم کشی نصب دوربین NVR Security تمرکز خواهیم کرد.
چیزهایی که شما برای سیم کشی دوربین مدار بسته نیاز دارید
- NVR
- دوربین مدار بسته IP PoE (دوربین های گلوله ای ، گنبدی یا PTZ)
- مانیتور / LCD (کامپیوتر ، لپ تاپ و غیره)
- منبع تغذیه ، تصویب کننده ، تقسیم کننده برق و سایر کابل ها و اتصالات مرتبط مانند کابل های VGA ، RJ45 و …
اختیاری:
- دوربین PTZ
- USB / موس
- بلندگو / میکروفون
- روتر (برای مشاهده و کنترل دوربین توسط تلفن های هوشمند از طریق Wi-Fi)
قبل از شروع جزئیات ، بیایید ببینیم NVR چیست و چگونه کار می کند
NVR چیست
NVR مخفف “Network Video Recorder” است. همانطور که از نام آن مشخص است ، بر اساس شبکه است زیرا سیگنال های ورودی از یک شبکه در مقایسه با DVR هستند که در آن سیگنال های ورودی مبتنی بر اتصال مستقیم سیم هستند. خدمات نصب دزدگیر اماکن ، نصب اعلام حربق ، هوشمند سازی ساختمان توسط شرکت رهاورد نیرو به صورت تخصصی انجام می شود.
در سیستم NVR ، داده های ویدئویی در قالب دیجیتال در دوربین رمزگذاری و پردازش می شوند و آن را به ضبط کننده NVR می فرستند تا در یک دیسک سخت درون NVR ذخیره شود که بعداً توسط مانیتور یا از راه دور در صورت اتصال به روتر اترنت قابل مشاهده است.
به خاطر داشته باشید که فقط دوربین IP (پروتکل اینترنت) با سیستم NVR قابل استفاده است در مقایسه با DVR که از دوربین مدار بسته آنالوگ استفاده می شود. علاوه بر این ، NVR یک سیستم سیمی یا بی سیم است در حالی که DVR از سیستم بی سیم پشتیبانی نمی کند. همچنین هر دو دوربین PoE (برق از طریق اینترنت) و دوربین های غیر PoE بر اساس طراحی آن می توانند به سیستم NVR متصل شوند. در برخی NVR ها ، سیستم PoE داخلی وجود ندارد و شما باید PoE اضافی بخرید و سوئیچ کنید.
مراحل نصب دوربین مداربسته IP و سیم کشی دوربین مداربسته
- قبل از نصب مناسب ، همه دوربین های IP را به صورت محلی بررسی کنید تا از عملکرد صحیح آنها مطمئن شوید.
- از آنجا که در دوربین های IP PoE نیازی به برق خارجی نیست ، بنابراین فقط دوربین ها را از طریق PoE از طریق کابل های Cat5 / Cat 6 به هم متصل کنید. شما می توانید از تقسیم کننده غیر فعال PoE و PoE Injector استفاده کنید و طول سیم می تواند 130 فوت (40 متر) باشد. در موارد دیگر ، حداکثر 35 وات توان از طریق اینترنت منتقل می شود و طول کابل اترنت می تواند 328 فوت (100 متر) باشد. به این ترتیب دوربین قادر به انتقال سیگنال ویدئویی و دریافت ورودی ورودی در همان کابل است.
- اکنون انتهای دیگر انژکتور PoE (Cat 5 / Cat 5 یا RJ45) را به قسمت پشتی شکاف های NVR متصل کنید که به عنوان پورت های ورودی PoE برچسب خورده است. اگر دوربین ها صوتی فعال هستند ، کابل RCA سفید باید برای انتقال داده های صوتی به شیار ورودی در NVR متصل شود.
- در مورد ما ، منبع تغذیه در سیستم NVR داخلی است. بنابراین شما می توانید مستقیماً NVR را با سه پین اتصال با استفاده از 120 ولت AC یا 230 ولت AC به منطقه خود متصل کنید. برای عملکرد روان و قابل اطمینان ، توصیه می شود دوربین و NVR را به UPS (سیستم منبع تغذیه بدون وقفه) متصل کنید.
- برای بررسی عملکرد صحیح سیستم ، کابل های PC / LCD / Monitor را توسط کابل های VGA متصل کنید. برای HD ، از کابل HDMI برای اتصال مانیتور / لپ تاپ با NVR استفاده کنید.
- کار تمام است! NVR را روشن کنید و بررسی کنید آیا ضبط دوربین زنده مطابق انتظار روی مانیتور نشان داده می شود یا خیر. می توانید تنظیمات دوربین و IP را توسط کتابچه راهنمای کاربر ارائه شده توسط سازنده پیکربندی کنید.
شما کاربران گرامی می توانید برای خرید انواع سیستم های حفاظتی و امنیتی از جمله خرید دوربین مدار بسته در ابعاد و اندازه های گوناگون و همچنین خرید دزدگیر اماکن در برندهای متنوع بر روی لینک آن ها کلیک نمایید یا با کارشناسان ما در رهاورد نیرو تماس حاصل فرمایید.
اتصال سیم کشی دوربین مدار بسته اختیاری DVR و CCTV
- اگر می خواهید یک میکروفون یا بلندگو خارجی به دوربین صوتی متصل کنید ، اتصال RCA را به ورودی صوتی وصل کنید.
- برای خروجی صدا ، اتصال RCA بلندگو را به شیار خروجی صدا در NVR متصل کنید.
- اگر می خواهید یک زنگ هشدار یا دوربین Pan، Tilt and Zoom (PTZ) برای نظارت بر زاویه دیدهای مختلف نصب کنید ، کابل RS485 را به شکاف RS232 یا RS485 NVR متصل کنید. علاوه بر این ، کابل های صوتی ، تصویری و پاور را به دوربین و همچنین اسلات های NVR وصل کنید.
- USB و موس را می توان به درگاه USB در NVR متصل کرد.
- برای مدیریت و مشاهده ضبط دوربین از راه دور در تلفن های هوشمند دور از محل دوربین ، باید روتر اترنت را از طریق کابل های RJ45 متصل کنید که به شما کمک می کند از طریق Wi-Fi به سیستم NVR متصل شوید. به سادگی کابل ها را در اسلات RJ45 به روتر و NVR متصل کنید.
لازم به ذکر است که در نصب بسیار ساده و اساسی دوربین IP با NVR ، مانیتور و اتصال به اینترنت نیازی نیست. در مرحله اولیه ، می توانید از مانیتور برای بررسی ضبط مستقیم دوربین در صورت عملکرد صحیح استفاده کنید. در این صورت ، می توانید مانیتور را قطع کنید در حالی که ضبط دوربین در دیسک سخت در DVR ذخیره شده است که بعداً در صورت لزوم قابل بررسی است. اگر می خواهید ضبط مستقیم دوربین را از راه دور مدیریت کنید ، باید روتر را با اتصال اینترنت فعال به NVR متصل کنید.
دوربین های آنالوگ در مقابل دوربین های IP
اگر قصد تغییر سیستم امنیتی دوربین IP و سیم کشی دوربین مدار بسته را دارید ،این نکات را در نظر بگیرید.دوربین آنالوگ یک دوربین سنتی است که در سیستم های مدار بسته استفاده می شود. این دوربین ویدئو را از طریق کابل به دستگاه های صوتی تصویری یا DVR ارسال می کند. دوربین های IP همه دوربین های دیجیتالی هستند که می توانند از طریق کابل سیگنال ارسال کنند تا در شبکه ذخیره شود. امروزه بسیاری از سیستم های دوربین امنیتی از سیستم های ترکیبی هستند که از اجزای آنالوگ و دیجیتال استفاده می کنند.
-
کیفیت فیلم
دوربین های مدار بسته IP فیلم های با کیفیت تری نسبت به دوربین های آنالوگ ارائه می دهند. آنها دامنه های سایت ویدیویی بیشتری را ارائه می دهند ، مانند یک میدان دید گسترده و قابلیت های بزرگنمایی بهتر. از آنجا که آنها سیگنال های دیجیتالی واقعی را انتقال می دهند ، جزئیات ویدیویی بسیار بیشتری را ارائه می دهند ، که باعث می شود آنها برای تشخیص چهره یا تشخیص شماره پلاک بسیار بهتر باشند.
دوربین های آنالوگ در کل کیفیت پایین تری نسبت به دوربین های IP دارند ، اما در شرایط کم نور عملکرد بهتری دارند. دوربین مدار بسته آنالوگ محدوده سایت محدودتری دارند و وضوح بزرگنمایی دوربین های IP را ارائه نمی دهند. اگر بر روی تصاویر آنالوگ بزرگنمایی کنید ، تصویری تخریب و تخریب شده دریافت خواهید کرد.
-
رسانه انتقال
دوربین های آنالوگ سنتی از طریق کابل کواکس کار می کنند. آنها همچنین می توانند به صورت کابل جفت پیچ خورده یا با اتصالات بی سیم کار کنند ، اما این وضوح کمتری را تولید می کند.
دوربین های IP همچنین با جفت پیچ خورده ، کابل هم محور و با اتصالات بی سیم کار می کنند.
-
قابلیت PoE
یکی از مزایای استفاده از دوربین مدار بسته IP این است که می توانند از طریق کابل اترنت جفت پیچ خورده تغذیه شوند ، بنابراین نگرانی در مورد کارکرد سیم برق از بین می رود.
دربین های قدیمی آنالوگ نمی توانند از طریق PoE کار کنند.
-
بی سیم
اتصالات شبکه دوربین بی سیم IP می تواند یک راه حل عملی در مناطقی باشد که سیم کشی بسیار دشوار یا گران است. از بی سیم می توان در ساختمانهایی که سیم کشی غیر عملی یا غیرممکن است نیز استفاده کرد ، مانند ساختمانهای تاریخی.
-
امنیت
دوربین های آنالوگ در برابر نقض امنیت بسیار آسیب پذیرتر هستند زیرا می توان به صورت فیزیکی خوراک را رهگیری کرد و نوارها و دستگاه های ضبط را به سرقت برد. فیدهای ویدئویی آنالوگ نیز رمزگذاری نشده اند.
دوربین های IP رهگیری داده ها را دشوار می کند. آنها قبل از انتقال داده ها از طریق اینترنت به سرور شما ، رمزگذاری و فشرده می شوند و از پشتیبانی VPN برخوردار هستند.
6.هزینه ها
تصور می شود سیستم های دوربین IP گران ترند زیرا هزینه دوربین ها بالاتر از دوربین های آنالوگ است ، گرچه قیمت دوربین های IP همچنان رو به کاهش است. اما هزینه کلی ممکن است به دلیل هزینه های کمتر برای کابل کشی ، تجهیزات ضبط و نیروی کار کمتر از حد پیش بینی شده باشد.
همچنین می توان با نصب دوربین های IP با زیرساخت کابل کشی موجود از طریق استفاده از توسعه دهنده ها و مبدل های رسانه ای ، هزینه ها را کاهش داد.
فاکتورهای دیگری برای مقایسه این دو نوع دوربین وجود دارد که کارشناسان ارائه می دهند. فاکتورهایی از قبیل قابلیت ارتقا دادن ، قابلیت اطمینان ، سهولت نصب ، هوش و مدیریت ، فاصله ، وضوح و … ، که با آگاهی در مورد هر کدام، می توان دوربین مناسب محل خود را انتخاب کنیم.